Uitreiking Logpoint Award 2016

De jaarlijkse Logpoint award is uitgereikt aan AVR Afvalverwerking BV

Onder toeziend oog van Jan Waals (directeur Gezamenlijke Brandweer) reikt Rob Leenheer op 14 december 2016 de Logpoint Award uit aan Pim de Vries, directeur van AVR Afvalverwerking BV in de Botlek. Met gebruik van Logpoint laat de AVR zien dat ze de brandveiligheidsvoorzieningen op de site professioneel beheert en ITO de plek geeft die het verdient: hoog op de lijst van managementprioriteiten. De Gezamenlijke Brandweer ondersteunt dit initiatief, omdat de brandweer er op moet kunnen vertrouwen dat de systemen werken zoals aangelegd. Gebruik van Logpoint draagt bij aan dat vertrouwen.

Rob Leenheer, Jan Waals, Pim de Vries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.