Organisatie

Leenheer B.V. is een dynamisch adviesbureau waarvan de oprichter een kleine 40 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.

Naast de ruimschoots aanwezig up-to-date branche expertise, hebben wij ons gespecialiseerd in totale ontzorging van onze opdrachtgevers op het gebied van brandbeveiligings- en brandbestrijdingssystemen, zowel boven- als ondergronds.

Als onafhankelijk specialist kan men te allen tijde beroep doen op ons ruime netwerk van betrouwbare leveranciers en partners, die ook hun sporen hebben verdiend in de aanleg, onderhoud en advisering van boven- en ondergrondse brandbeveiligings- en brandbestrijdingssystemen.

Leenheer is een flexibel opererende organisatie met uitstekende referenties in onder andere het Rotterdamse, Amsterdamse en Antwerpse havengebied.

Sinds 2008 zijn wij VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en eind 2014 is met KIWA een traject opgestart voor het schrijven van een BRL, betreffende de borging van het uitvoeren en registreren van inspecties, testen en onderhoud van brandbeveiligings- en brandbestrijdingssystemen met behulp van de Logpoint-systematiek.